Wij zijn BAS

BAS Group is een toonaangevende partner en innovator in de wereld van professioneel materieel. Wij bieden hoogwaardige producten en diensten aan klanten in diverse sectoren, waaronder de bouw, landbouw en transport. Met onze expertise in vrachtwagens, bedrijfswagens, machines en onderdelen, hebben wij ons als een betrouwbare partner bewezen die klaar staat om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

driven-by-solution

BAS Group is dé partner en innovator in professioneel materieel. Met onze BAS-bedrijven zijn we sterk in: vrachtwagens, bedrijfswagens, machines, onderdelen en aangrenzende diensten.

retail

Het draait om vertrouwen

Vertrouwen is het uitgangspunt om succesvol te handelen. En is essentieel bij het opbouwen van een relatie. Dat begrijpen we bij BAS als geen ander. Elke dag zetten onze mensen zich in om onze klanten van start tot finish te ontzorgen. Onze BAS-bedrijven blijven snel schakelen om slimmer en sneller te handelen én nieuwe markten en producten te omarmen. Altijd vanuit de overtuiging om onze klanten beter te bedienen.

trade

Van Brabantse Automobiel Service...

De basis voor BAS ligt in 1962. Gestart met zes medewerkers, twee werkplaatsen en dealerschappen voor Volvo en Hanomag-Henschel. In de jaren ’60 en ’70 groeide BAS uit tot een grote speler in de Nederlandse vrachtwagenindustrie. Martin van Heertum nam BAS in de jaren ’80 over en bracht het bedrijf naar het wereldtoneel. Met onder meer dealerschappen voor Volvo en Renault in Nederland en DAF in Duitsland.

retail

...naar wereldspeler

BAS maakte internationaal naam en rijdt sindsdien voorop in de handel van nieuw en gebruikt materieel. Met de nieuwe generatie aan het stuur, zetten broers Caspar en Bas van Heertum de ontwikkelingen sinds 2001 door. Een nieuw hoofdkantoor, nieuwe vestigingen en nieuwe diensten. Alles om transportorganisaties te ontzorgen. In voertuigen, machines, onderdelen en alle bijbehorende services.