Onze bedrijven

Elk bedrijf in BAS Group is uniek. En samen bieden we oplossingen die elkaar versterken. Voor onze klanten wereldwijd.

Onze BAS-bedrijven bundelen hun krachten. Daarmee bieden ze klanten brandstof om maximaal rendement te behalen. We helpen van begin tot eind in: retail, handel en bijbehorende services.

driven-by-solution

"Het zijn van een vertrouwde partner en innovator in professioneel materieel"

retail

Retail

De bedrijven van BAS zijn gebouwd op een sterke basis. Met tientallen jaren in dealerschappen op de teller beschikken we over een uniek sales en service netwerk. In Nederland Volvo Trucks en Renault Trucks met BAS Truck Center. In Duitsland DAF met BTS. Wereldwijd maken we met We Build Specials materieel op maat, gericht op infrastructuur en mijnbouw. Allen met hetzelfde doel: onze klanten vooruit helpen door ze van start tot finish te ontzorgen.

trade

Trade

Totaaloplossingen, dat is wat BAS-bedrijven bieden. Onze decennialange kennis en ervaring zit verankerd in onze organisatie. Met Europa’s grootste showroom in tweedehands voertuigen en machines, een online platform om wereldwijd te promoten en team van experts om persoonlijk advies te geven. BAS World en BAS Parts & Tyres staan op poleposition om succesvolle handel in voertuigen, materieel en onderdelen te realiseren.

retail

Services

Samen staan we sterk. Naast inkoop en verkoop, bieden onze BAS-bedrijven ook oplossingen in lease, verhuur en wagenparkbeheer. De adviseurs van BAS Lease, BAS Rent en FleetCareXL zorgen dat onze klanten altijd door kunnen. Onder welke omstandigheden dan ook.