Onze mensen

BAS draait dankzij onze mensen. Zo’n 1.000 collega’s met 30 verschillende nationaliteiten. Ieder is onderdeel van onze familie.

driven-by-solution

Onze mensen zetten altijd een stap extra voor onze klanten. Of het nu gaat over kopen, verkopen, huren, leasen, wagenparkbeheer of onderhoud. We ontzorgen elke klant, in het complete proces.

retail

Moving people

Vooruit. Dat is de kant die we met elkaar op gaan. We zien kansen en denken in oplossingen. Dit zit er bij elke BAS’er standaard ingebakken. ‘Kan niet’ kennen we niet in onze Dikke Van Dale. BAS is namelijk altijd in beweging. We hebben de ambitie om te groeien en investeren in de ontwikkeling van onze mensen. Maar we blijven wel dicht bij onze basis: een Brabants familiebedrijf met een internationaal karakter.

trade

Play to win, play fair

Become a lucky BAStard
Wat je uitgangspositie ook is en welke talenten je ook hebt, bij ons zit je zelf aan het stuur van jouw carrière. Wij zoeken ambitieuze mensen, geen cv’s. Samen bundelen we onze krachten en slaan we nieuwe wegen in. Elke dag strevend naar een stukje beter. En samen maken we van BAS een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Naast het werk is er genoeg tijd om je batterij op te laden en successen te vieren. Ben jij klaar om écht gas te geven?

Onze waarden

our-value

Familie

our-value

Transparant

our-value

Innovatief

our-value

Ondernemerschap